Branding, huisstijlen en logo's Portfolio

Project: Huisstijl Christopoulos Consultancy
Klant: Christopoulos Consultancy
Tools: Illustrator, Indesign

Opdracht: Ontwerp een huisstijl die Christopoulos Consultancy een zakelijke, klassieke en degelijke uitstraling geeft.

Uitwerking: Mr.Nelson ontwikkelde eerst een logo als basis, van waaruit de rest van de huisstijl werd ontworpen. Het beeldmerk verbeeldt twee C vormen, de beginletters van de bedrijfsnaam. Daarnaast zitten in het beeldmerk abstracte pijlvormen verwerkt, die staan voor ‘richting geven’ (consultancy) en de vooruitgang die bij bedrijven plaatsvindt met de hulp van Christopoulos Consultancy. Om het klassieke en zakelijke karakter te onderstrepen werd gebruik gemaakt van een lettertype met schreef. Het kleurenpalet bestaande uit antraciet en donkergroen versterkt het gevoel van zakelijkheid en degelijkheid.

Huisstijl
Een huisstijl vormt samen met het logo de basis van de branding van uw bedrijf. Het is vaak de eerste kennismaking van potentiƫle klanten met uw bedrijf. Goed uitgevoerd zorgt een huisstijl voor een eenduidige, herkenbare en professionele uitstraling. Met een sterke, consequent toegepaste huisstijl zult u eerder het vertrouwen winnen van potentiƫle klanten. Daarnaast zorgt een huisstijl dat u zich kunt onderscheiden van uw concurrentie.

Ook als u al een logo heeft kunt u bij Mr.Nelson terecht voor de uitwerking van dit logo in een complete huisstijl. Heeft u al een logo en/of huisstijl, maar kunnen deze wel een opfrisbeurt gebruiken? Wilt u dat er eens kritisch wordt gekeken of uw huisstijl wel helpt om uw communicatiedoelen te bereiken? Mr.Nelson bespreekt graag de mogelijkheden met u.

Vraag een offerte aan

Kijk hier voor een overzicht van meer logo’s, huisstijlen en branding

Logo ontwerp Christopoulos Consultancy Hilversum

Huisstijl ontwerp Christopoulos Consultancy Hilversum

Ontwerp van visitekaartjes Christopoulos Consultancy Hilversum

Grafisch ontwerper notitieblok schrijfblok in huisstijl