Branding, huisstijlen en logo's Portfolio

Project: Logo en posters Royal Six
Klant: Poppodium de Vorstin en 6FM
Tools: Illustrator, Indesign

Opdracht: Het Hilversumse poppodium de Vorstin organiseert samen met Radio 6FM (radio voor het Gooi) Royal Six, een open podium voor regionale bands uit het Gooi. Geef dit event een herkenbaar gezicht door middel van een logo.

Uitwerking: Mr.Nelson ontwierp niet alleen een logo, maar ontwikkelde ook een grafische basisstijl voor dit evenement, op basis van de vormen van het logo. Het logo sluit aan bij zowel de uitstraling van de Vorstin, als de uitstraling van 6FM en zorgt er zo voor dat beide partners visueel aan elkaar worden verbonden. Eenvoud zorgt ervoor dat het logo gemakkelijk herkenbaar is voor de doelgroep. De kroon in het logo is een verwijzing naar de naam Royal Six en de naam van de Vorstin zelf. In de basisstijl ontwierp Mr.Nelson een poster om artiesten en bands uit de regio oproepen zich aan te melden voor de komende edities. Door de herkenbare stijl helpen de posters ook om het event bekendheid te geven.

Huisstijl
Een huisstijl vormt samen met het logo de basis van de branding van uw bedrijf. Het is vaak de eerste kennismaking van potentiƫle klanten met uw bedrijf. Goed uitgevoerd zorgt een huisstijl voor een eenduidige, herkenbare en professionele uitstraling. Met een sterke, consequent toegepaste huisstijl zult u eerder het vertrouwen winnen van potentiƫle klanten. Daarnaast zorgt een huisstijl dat u zich kunt onderscheiden van uw concurrentie.

Ook als u al een logo heeft kunt u bij Mr.Nelson terecht voor de uitwerking van dit logo in een complete huisstijl. Heeft u al een logo en/of huisstijl, maar kunnen deze wel een opfrisbeurt gebruiken? Wilt u dat er eens kritisch wordt gekeken of uw huisstijl wel helpt om uw communicatiedoelen te bereiken? Mr.Nelson bespreekt graag de mogelijkheden met u.

Vraag een offerte aan

Kijk hier voor een overzicht van meer logo’s, huisstijlen en branding

Logo ontwerp Royal Six poppodium de Vorstin Hilversum en 6FM Huizen

Beeldmerk ontwerp Royal Six poppodium de Vorstin Hilversum en 6FM Huizen

Poster ontwerp Royal Six poppodium de Vorstin Hilversum en 6FM Huizen

Poster ontwerp event Royal Six poppodium de Vorstin Hilversum en 6FM Huizen

Foto Royal Six de Vorstin Hilversum en 6FM Huizen

Logo's De Vorstin Hilversum en 6FM het Gooi