Branding, huisstijlen en logo's

Project: Diverse logo’s
Klant: Verschillende klanten
Tools: Photoshop, Illustrator, Indesign

Mr.Nelson verzorgt niet alleen de complete visuele identiteiten voor bedrijven, maar maakt ook losse logo ontwerpen. Later kan vanuit een logo uiteraard alsnog een hele huisstijl worden ontwikkeld.

Klanten waarvoor Mr.Nelson logo’s ontwierp zijn onder andere event bureau Novolari, DJ Ravi Barossa, 1895 Films, Velio webradio, On Air Media, Fastlane Audio, kunstenares en fotografe Marloes Angela en Energy Radio. Meer logo’s zijn in het portfolio ook te vinden onder Branding, logo’s en huisstijlen

Logo
Een logo vormt de basis van een visuele identiteit en het is, samen met de overige uitingen van uw huisstijl, vaak de eerste kennismaking die mensen hebben met uw bedrijf. En aangezien je nooit een tweede kans krijgt voor een eerste indruk is het van groot belang om te zorgen dat die eerste indruk goed is. Een goed logo maakt u herkenbaar (mensen onthouden uw naam nu eenmaal beter als deze op een sterke, eenvoudige manier gevisualiseerd is). Mensen hebben sneller vertrouwen in iets dat ze (her)kennen, en zullen dus eerder gebruik maken van uw product of dienst. Een goed logo laat uw bedrijf opvallen tussen de concurrentie, en bepaalt de basis van de uitstraling. Bent u op zoek naar een logo ontwerper? Hier bent u op het juiste adres.

Mr.Nelson design uit Huizen (het Gooi) helpt u graag bij de belangrijke stap van het in de markt zetten van uw bedrijf of product door middel van een creatief en onderscheidend logo ontwerp.
Lees hier meer over de mogelijkheden om Mr.Nelson ook uw logo te laten ontwerpen of uw bestaande identiteit te restylen.

Vraag een offerte aan

Logo ontwerp Energy Radio

Logo ontwerp Novolari evenementenbureau Hilversum
Logo ontwerp radiostation Velio Harderwijk
Logo ontwerp DJ Ravi Barossa

Logo ontwerp 1895 Films

Logo ontwerp Onair Media