Print

Project: Menukaart ontwerp Cafe Daen
Klant: Peppermint Media
Tools: Photoshop, Illustrator, Indesign

Opdracht: ontwerp een nieuwe, frisse menukaart, lunchkaart en drankkaart met de warme uitstraling van een café in een karakteristiek, monumentaal pand in het hartje van Nijmegen zonder dat het oubollig wordt.

Uitwerking: als je als café gevestigd bent in een prachtig monumentaal pand in de oudste stad van Nederland, moet dit natuurlijk terug te zien zijn in je huisstijl. Foto’s van het pand van Cafe Daen en de Grote Markt vormen dan ook de basis van het ontwerp van de menukaarten en zorgen voor karakter. Verder is gebruik gemaakt van warme kleurtinten. Door de vormgeving, layout en typografie strak te houden werd de perfecte balans tussen klassiek / monumentaal en modern gevonden.  Naast de menukaarten werd het ontwerp ook aangepast voor weergave op de grote schermen in de zaak.

Om het nieuwe menu, dat tegelijk met de nieuwe menukaart werd ingevoerd, onder de aandacht te brengen werd in dezelfde stijl een flyer ontworpen.

Bent u op zoek naar iemand die een nieuwe menukaart voor uw restaurant kan ontwerpen, of is uw huidige menukaart wel aan een opfrisbeurt toe?

Vraag een offerte aan

Kijk voor meer menukaart ontwerpen in ons portfolio

Menukaart ontwerp Cafe Daen overzicht

Menukaart ontwerp Cafe Daen

Menukaart ontwerp Cafe Daen closeup

Menukaart ontwerp Cafe Daen overzicht 2

Menukaart ontwerp Cafe Daen overzicht 3

Menukaart ontwerp Cafe Daen closeup 2