Over Mr.Nelson

Effectieve communicatie.
Gevoel oproepen.
Mensen bewegen.
Een plaats veroveren in het hoofd en hart van uw doelgroep.

communicatie

Uw bedrijf:

U wil succesvol zijn met uw bedrijf. Daarom is het van levensbelang om op te vallen. En dat is lang nog niet eenvoudig, gezien de enorme hoeveelheid reclameprikkels die mensen tegenwoordig dagelijks op zich afgevuurd krijgen. Mr.Nelson kan u helpen om uzelf te onderscheiden van de concurrentie, met behulp van creatieve communicatieoplossingen.

Visie:

Communicatie is verhalen vertellen. Door middel van sfeer een gevoel oproepen, en op die manier een plaats veroveren in het hoofd en hart van uw doelgroep. Als u bij uw doelgroep een snaar weet te raken zal de effectiviteit van uw communicatie toenemen.

Mr.Nelson:

Mr.Nelson design uit Huizen (het Gooi) is een creatieve studio. Wat houdt dit concreet in? Mr.Nelson bedenkt, ontwerpt en produceert en is dus breed inzetbaar. Aangezien Mr.Nelson klein is en klein wil blijven heeft u de voordelen van een goede prijs-kwaliteit verhouding, flexibiliteit, korte communicatielijnen en als klant profiteert u mee van ons uitgebreide netwerk van (creatieve) professionals. Zo heeft u één aanspreekpunt, dat is overzichtelijk en efficiënt. Maar u bent ook verzekerd van de kwaliteiten van de vrienden van Mr.Nelson.

Bij Mr.Nelson kunt u terecht voor onder andere: de totale branding van uw bedrijf, logo’s, huisstijlen, brochures, cd-hoes ontwerpen, websites, folders, flyers, posters, advertenties en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar omdat uiteindelijk voorbeelden uit de praktijk u het best een beeld geven, kunt u het best gewoon eens even rondkijken in ons portfolio.

Werkwijze:

Elk project begint bij de basis: wat is het communicatiedoel dat u wil bereiken? Vanuit het antwoord op deze vraag zoekt (en vindt) Mr.Nelson de meest effectieve oplossing. Natuurlijk kunt u ook voor de uitwerking van al bestaande ideeën bij Mr.Nelson terecht.

Spreekt dit verhaal u aan, bent u op zoek naar een fullservice bureau dat de vormgeving van uw communicatie met passie en persoonlijke betrokkenheid kan verzorgen? Neem dan nu contact op via het contactformulier of bel Wouter Tjeenk Willink: 06 – 42015540.

Als u op de hoogte wil blijven van nieuwe ontwikkelingen bij Mr.Nelson, abonneer u dan nu op onderstaande RSS feed.

Abonneer op RSS feed

Mr.Nelson design is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem-, Flevoland onder nummer: 32155894