Grafisch ontwerpbureau voor leuke mensen met leuke merken

Wat doet Mr.Nelson?

Mr.Nelson design is een grafisch ontwerpbureau in Blaricum. Mr.Nelson is ook Wouter Tjeenk Willink. Oftewel, Mr.Nelson is mijn eenmanszaak. Maar ik ben niet alleen. Voor alles wat ik zelf niet kan, schakel ik mijn netwerk in. Ik help je graag met de volgende diensten:

Logo- en huisstijlontwerp

Het ontwerp van je logo en huisstijl. Het visuele fundament onder succesvolle bedrijven en nog succesvol te worden bedrijven. De basis van eenduidige visuele communicatie. Mr.Nelson design is gespecialiseerd in het ontwerp van onderscheidende en herkenbare huisstijlen. Ik werk graag vanuit een stijl in plaats van vanuit een logo. Eerst bepalen we de stijl, het totaalbeeld, en daarna pas gaan we aan de slag met ontwerp van logo en andere uitingen binnen de huisstijl.

Naast logo- en huisstijlontwerp from scratch is het ook mogelijk om een bestaande huisstijl tegen het licht te houden. Voldoet deze nog wel? Heeft de huisstijl nog de uitstraling die past bij de huidige situatie. Samen maken we een analyse en maken waar nodig aanpassingen in het logo en de huisstijl.
Bekijk portfolio

Print en drukwerk

Print is not dead. Verre van zelfs. In een tijd waarin digitale communicatie onmisbaar is geworden, geeft print en drukwerk nieuwe kansen om je te onderscheiden. Goed ontworpen drukwerk geeft nog echt letterlijk iets in handen. Je kunt het vasthouden, voelen, ruiken. Ten opzichte van digitaal geeft mooi print- en drukwerk dus een extra laag. Het is en blijft een onmisbare schakel in je marketingcommunicatie. Ik help je graag met het ontwerp van je brochure, flyer, poster, boek, programmaboekje, magazine en meer.
Ik heb diverse drukkers in mijn netwerk en kan dus ook het hele drukwerktraject uit handen nemen. Zo heb je hier geen omkijken naar en kun je ervan verzekerd zijn iets moois in handen te krijgen.
Bekijk portfolio

Illustratie en handgetekende visuals

In een steeds digitaler wordende wereld geven handgetekend grafisch ontwerp en illustraties een menselijke uitstraling. Juist de kleine imperfecties van het ouderwetse handwerk zorgen voor karakter en eigenheid. Iets waarin de doelgroep zich herkent. Ik ga graag voor je aan de slag met pen, potlood, papier, schaar, lijm, verf en ander materiaal waar je vieze handen van krijgt.
Bekijk portfolio

Ontwerpen die ik maakte voor anderen


Laat wat van je horen. Vind ik leuk