Hoi, ik ben Mr.Nelson

Wie is Mr.Nelson dan?

Mr.Nelson design is een grafisch ontwerpbureau in Blaricum. Mr.Nelson is ook gewoon Wouter Tjeenk Willink. Klein en flexibel dus. Sinds 2009 help ik bedrijven om hun unieke verhalen weer te geven in originele ontwerpen. Ontwerpen die onderscheiden, aanspreken, emotie oproepen, de boodschap overbrengen. Naast grafisch ontwerp in opdracht maak ik ook vrij werk dat in kleine oplages geprint of gedrukt wordt.

Knippen en plakken

Als grafisch ontwerper maak ik het liefst de verbinding tussen digitaal en analoog ontwerp. Digitaal uiteraard als in ‘computer’, analoog is het ouderwetse handwerk. Grafisch ontwerp als ambacht. Schetsen, tekenen, knippen, plakken, collage, verf, krijt, inkt, vieze handen, dat werk. Deze combinatie zorgt voor ontwerpen met karakter. In een tijd waarin alles wat uit een computer komt steeds cleaner en perfecter is zorgen juist de kleine imperfecties van handgemaakte elementen voor eigenheid. Een klein rafelrandje dat zorgt voor een menselijke uitstraling. Communicatie van mens tot mens.

Werken aan leuke merken

Ik werk graag voor en met leuke mensen. Leuke mensen met leuke merken. Merken die nog ontwikkeld moeten worden. Merken die al leuk zijn, maar wat nog niet iedereen weet.

Jouw bedrijf is jouw passie. Als je die passie op mij kunt overbrengen, vertaal ik die in een ontwerp dat het over brengt aan je doelgroep. Ik bouw graag aan een langetermijn samenwerking. Dit kost in het begin wel wat meer tijd en energie, maar het betaalt zich terug op de langere termijn.
Klinkt goed, contacten maar!

Ontwerpen die ik maakte voor anderen


Laat wat van je horen. Vind ik leuk